Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usa de vizitare fumurie 13 module 253x97mm cu garnitura IP54

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11793 lei Lei
Brand
PCE Electric
Cod produs
9006513
Out Of stock
Descriere
Usa de vizitare fumurie 13 module cu garnitura IP54

Adancime: 27 mm
Latime: 253 mm
Inaltime: 97 mm
Cu capac transparent: da
Material: Plastic
CLASA DE PROTECTIE (IP): IP54
Blocare rapida: da
Balamale: da

Descoperiti acum "Usa de vizitare fumurie 13 module 253x97mm cu garnitura IP54" - o optiune versatila si fiabila pentru spatiile dumneavoastra comerciale sau rezidentiale.

Caracteristici principale:

Dimensiuni precise: Cu o latime de 253mm si o inaltime de 97mm, aceasta usa de vizitare se potriveste perfect in diversele spatii.
13 module: Designul modular permite flexibilitate in instalare si utilizare, oferindu-va posibilitatea de a adapta spatiul dupa nevoile dumneavoastra specifice.
Garnitura IP54: Construita pentru a face fata conditiilor variate de mediu, garnitura IP54 asigura protectie impotriva prafului si a stropilor de apa, ceea ce o face potrivita pentru utilizare in interior si exterior.
Beneficii cheie:

Durabilitate: Construita din materiale de inalta calitate, aceasta usa de vizitare ofera durabilitate pe termen lung si rezistenta la uzura.
Instalare usoara: Designul ergonomic si instructiunile clare de instalare fac montajul rapid si fara probleme, economisind timp si efort.
Securitate imbunatatita: Garnitura IP54 si designul robust ofera un nivel suplimentar de securitate, protejand spatiul impotriva accesului neautorizat si a elementelor externe.
Aspect estetic: Culoarea fumurie si finisajul de calitate confera produsului un aspect elegant si modern, integrandu-se perfect in designul oricarui spatiu.
Indiferent daca aveti nevoie de o solutie pentru spatiile comerciale, industriale sau rezidentiale, "Usa de vizitare fumurie 13 module 253x97mm cu garnitura IP54" este alegerea perfecta pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Comandati acum si beneficiati de calitate si performanta superioare pentru proiectele dumneavoastra!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura