Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pieptene busbar pin 3 poli 12pini(4x3 module) 63A 210mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

549 lei Lei
Brand
Pollmann
Cod produs
2223301
Out Of stock
Descriere
Pieptene busbar tip pin 3 poli 12pini(4x3 module) 63A 210mm 10mm pentru conexiuni in sigurante S-3L/210/10

-Sina de faza pini monofazata izolata.
-Curent nominal : 63A
-Sectiune transversala: 10mm

Caracteristici cheie:

Tip pin Pentru Conexiuni Fiabile: Acest pieptene busbar este conceput cu un pin, ceea ce il face potrivit pentru conexiuni sigure, de incredere si usoare.

1 Pol: Acest model este proiectat pentru o conexiune de un pol, ceea ce il face ideal pentru aplicatii care necesita o singura faza.

12 Module: Cu 12 module disponibile(4x3 module), acest pieptene busbar ofera suficient spatiu pentru conectarea mai multor dispozitive sau echipamente, ceea ce face gestionarea cablajului mult mai organizata.

Curent Nominal de 63A: Cu o capacitate de curent nominal de 63A, acest pieptene busbar poate gestiona o gama variata de incarcari electrice, asigurand o performanta excelenta si sigura.

Dimensiuni Compacte: Cu o lungime de 1000mm si sectiunea transversala de 16mm, acest pieptene busbar este compact, usor de instalat si se potriveste bine intr-un spatiu restrans.

Constructie Durabila: Fabricat din materiale de inalta calitate, acest pieptene busbar este rezistent la uzura, coroziune si conditii de mediu variate, ceea ce il face potrivit pentru aplicatii interioare si exterioare.

Usor de Montat: Acest pieptene busbar este prevazut cu orificii de montaj pentru o instalare rapida si simpla.

Indiferent daca sunteti un profesionist in domeniul electricitatii sau un amator care isi modernizeaza sistemul electric, "Pieptene Busbar Tip Pin 1 Poli 4x3 Module 63A" va ajuta sa realizati conexiuni eficiente si sigure. Investiti in siguranta si performanta cu acest produs de inalta calitate.

Pentru informatii tehnice detaliate si instructiuni de instalare, va rugam sa consultati documentatia furnizata de producator.

Optati pentru acest pieptene busbar fiabil si asigurati distributia electricitatii fara probleme in aplicatiile dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura