Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set 5 doze ramificatie derivatie sub tencuiala 10 intrari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2599 lei Lei
Brand
Dabler
Cod produs
39013
Out Of stock
Descriere
Set 5 doze de ramificatie sub tencuiala cu 10 intrari pentru zidarie 75x75mm cu capac

Deschideti usile catre o distributie eficienta a cablurilor si a retelelor electrice cu acest set de 5 doze de ramificatie sub tencuiala, cu 10 intrari, perfecte pentru zidarie de dimensiuni 75x75mm, echipate cu capac. Aceste doze sunt solutia ideala pentru instalarea rapida si sigura a cablurilor in pereti sau tavane, oferind o solutie compacta si integrata pentru distributia electricitatii intr-un spatiu.

Fabricate din materiale de inalta calitate, aceste doze sunt durabile si rezistente la factorii de mediu, asigurand o protectie fiabila pentru conexiunile electrice. Capacul integrat adauga un nivel suplimentar de siguranta si protectie impotriva deteriorarii sau a infiltrarii apei sau prafului. Designul ergonomic faciliteaza instalarea si intretinerea, reducand timpul si efortul necesar pentru instalare.

Indiferent daca lucrati la un proiect de constructie noua sau la renovarea unei locuinte, acest set de doze de ramificatie este un element esential pentru a asigura o distributie eficienta si sigura a cablurilor electrice. Fiind prevazute pentru instalare sub tencuiala, aceste doze se integreaza perfect in structura peretelui, oferind o solutie discreta si estetica pentru distributia electricitatii in interiorul cladirii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura