Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Stativ metalic usor stelaj pentru un BMPM sau BMPT 2000x300m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3539 lei Lei
Brand
Omu System
Cod produs
KA1
Out Of stock
Descriere
Stativ metalic usor stelaj pentru un BMPM sau BMPT 2000x300mm
? Dimensiune: 2000 x 300 mm
? se pot instala 1 BMP monofazat sau 1 BMP trifazat
? Material: sectiune inchisa in "U" zincata
Bucurati-va de o solutie practica si eficienta pentru organizarea spatiului dumneavoastra cu noul nostru Stativ Metalic Usor Stelaj, proiectat special pentru sustinerea a unui BMPT sau BMPM cu dimensiunile de 2000x300mm. Acest stativ robust si versatil este partenerul ideal pentru a va mentine echipamentele in siguranta si bine organizate in orice mediu de lucru.

Caracteristici cheie:

Constructie solida: Stativul nostru metalic este fabricat din materiale de calitate superioara, oferindu-va o rezistenta de neegalat si durabilitate pe termen lung.

Usor de asamblat: Cu un design inteligent si intuitiv, acest stativ poate fi asamblat rapid fara a necesita cunostinte tehnice avansate. Instructiunile detaliate va vor ghida pas cu pas prin procesul simplu de montare.

Stabilitate maxima: Picioarele antiderapante si sistemul de fixare solida asigura stabilitatea stativului chiar si in conditii de lucru intense. Acesta este proiectat sa reziste la greutatea si dimensiunile specifice ale uniu BMPT sau BMPM.

Portabilitate: Cu un design usor si manevrabil, stativul este usor de mutat si transportat in diverse locatii. Perfect pentru situatiile in care flexibilitatea si mobilitatea sunt esentiale.

Versatilitate: Acest stativ este ideal pentru utilizarea temporara in ateliere, depozite, sau in orice alt spatiu in care este necesara o solutie rapida si eficienta pentru sustinerea echipamentelor.

Acoperire anti-coroziva: Stativul nostru metalic este acoperit cu un strat anti-coroziv, asigurand o protectie durabila impotriva elementelor si prelungindu-i durata de viata.

Investiti in organizare si eficienta cu Stativul Metalic Usor Temporar, un partener de incredere pentru spatiile dvs. de lucru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura