Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Stativ metalic usor stelaj pentru 2 BMPT-uri sau 2 BMPM-uri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4989 lei Lei
Brand
Omu System
Cod produs
KA3
Out Of stock
Descriere
Stativ metalic usor temporar pentru 2 BMPT-uri sau 2 BMPM-uri 2000x600mm
Dimensiune: 600 x 2000 mm
se pot instala 2 BMP monofazate sau 2 BMP-uri trifazate
Material: sectiune inchisa in "U" zincata

Bucurati-va de o solutie practica si eficienta pentru organizarea spatiului dumneavoastra cu noul nostru Stativ Metalic Usor Temporar, proiectat special pentru sustinerea a 2 BMPT-uri sau 2 BMPM-uri cu dimensiunile de 2000x600mm. Acest stativ robust si versatil este partenerul ideal pentru a va mentine echipamentele in siguranta si bine organizate in orice mediu de lucru.

Caracteristici cheie:

Constructie solida: Stativul nostru metalic este fabricat din materiale de calitate superioara, oferindu-va o rezistenta de neegalat si durabilitate pe termen lung.

Usor de asamblat: Cu un design inteligent si intuitiv, acest stativ poate fi asamblat rapid fara a necesita cunostinte tehnice avansate. Instructiunile detaliate va vor ghida pas cu pas prin procesul simplu de montare.

Stabilitate maxima: Picioarele antiderapante si sistemul de fixare solida asigura stabilitatea stativului chiar si in conditii de lucru intense. Acesta este proiectat sa reziste la greutatea si dimensiunile specifice ale a 2 BMPT-uri sau 2 BMPM-uri de 2000x600mm.

Portabilitate: Cu un design usor si manevrabil, stativul este usor de mutat si transportat in diverse locatii. Perfect pentru situatiile in care flexibilitatea si mobilitatea sunt esentiale.

Versatilitate: Acest stativ este ideal pentru utilizarea temporara in ateliere, depozite, sau in orice alt spatiu in care este necesara o solutie rapida si eficienta pentru sustinerea echipamentelor.

Acoperire anti-coroziva: Stativul nostru metalic este acoperit cu un strat anti-coroziv, asigurand o protectie durabila impotriva elementelor si prelungindu-i durata de viata.

Investiti in organizare si eficienta cu Stativul Metalic Usor Temporar, un partener de incredere pentru spatiile dvs. de lucru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura