Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Intrerupator industrial cu came incastrabil Koncar on-off

0 stars: 0.00 din 0 pareri

377825 lei Lei
Brand
KONCAR
Cod produs
4G400-10-U24
Out Of stock
Descriere
Intrerupator industrial cu came incastrabil Koncar on-off 3P 400A 0-1 IP40 cu placa galbena de urgenta 132x132mm si maner rosu

- Numar de poli: 3
- Capacitate de alimentare: 400A
- Protectie fata: IP40
- Protectie la contact: IP00
- Dimensiunea panoului frontal: 132 x 132 mm
- Max. Dimensiunea conductorului solid conectabil: 240mm2
- Max. Dimensiunea conductorului rasucit conectabil: 240mm2

Intrerupatoarele manuale industriale 4G au fost dezvoltate folosind cele mai recente progrese tehnice in domeniul comutatoarelor manuale si izolatori si conductori de cea mai inalta calitate, in timp ce contactele sunt realizate din aliaj de argint.
Sunt facute.
Avantajele lor sunt puterea mare de operare si intrerupere, fiabilitatea electrica si mecanica.
Ele sunt capabile sa reziste la suprasarcina pentru o perioada scurta de timp cu o siguranta si ofera o rezistenta excelenta la oscilatia pulsata a circuitului.

Utilizarea versatila a seriei 4G in familia de comutatoare manuale industriale se aplica atat circuitului principal, cat si comutarii circuitelor auxiliare:

- Ca un comutator de motor, ele sunt proiectate pentru a porni si opri direct motoarele monofazate si trifazate. Seria include, de asemenea, intrerupatoare stea-triunghi, comutatoare inversoare si intrerupatoare cu motor cu schimbarea polilor.
- In circuitele secundare pot fi configurate in functie de programul de comutare dupa preferinta: intrerupatoare de control, semnalizare si masura.
- Intrerupatoare, comutatoare selectoare si intrerupatoare trepte, de exemplu pentru transformatoare si echipamente de sudare.
- Intrerupatoare de grup, de exemplu intrerupatoare pentru rezistente, filamente de incalzire.
- Comutator rotativ cu revenire automata.

Comutatoarele industriale 4G respecta urmatoarele standarde: IEC 947-1, -3, IEC 204, VDE 0660, VDE 0630 si alte standarde nationale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura