Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla multipla priza tripla 16A 230V cauciuc solid negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Brand
As Schwabe
Cod produs
60455
Out Of stock
Descriere
Cupla multipla priza tripla 16A 230V cauciuc solid negru pentru cablu maxim 3x2.5mm IP44
Priza de distributie cu 3 cai pentru fise cu contact de impamantare
Versiune rezistenta din cauciuc solid, aprobata pentru santiere si ferme
Produs de calitate "Made in Germany" din cauciuc solid, cu capace rotative, clapeta de siguranta, inchidere automata
si cu inel pentru agatat.
Pentru conectarea cablurilor de pana la max. 2,5 mm2
Culoare: negru
IP44: protejat impotriva corpurilor straine si stropilor de apa
Bucurati-va de o solutie eficienta si sigura pentru distributia energiei electrice cu Cupla Multipla Priza Tripla 16A 230V. Fabricata din cauciuc solid negru rezistent, aceasta cupla este proiectata pentru a satisface cele mai exigente standarde de calitate si siguranta.

Caracteristici cheie:

Versatilitate Maxima: Cu trei prize individuale, aceasta cupla ofera flexibilitate maxima in conectarea dispozitivelor electrice, permitandu-va sa alimentati simultan mai multe echipamente.

Performanta Fiabila: Proiectata pentru a gestiona o putere de 16A la 230V, cupla noastra asigura o distributie eficienta a energiei, contribuind la functionarea optima a dispozitivelor dvs.

Material Durabil: Cautiucul solid negru nu doar ofera rezistenta la uzura si deteriorare, dar confera si protectie suplimentara impotriva conditiilor de mediu dificile, facand aceasta cupla potrivita pentru utilizare in diverse aplicatii.

Compatibilitate Universala: Cu capacitatea de a gestiona cabluri de maxim 3x2.5mm, aceasta cupla se integreaza usor intr-o varietate de scenarii, de la proiecte DIY la aplicatii industriale.

Protectie la Apa IP44: Indiferent de vreme, cupla noastra rezista cu succes la ploaie si stropi de apa, datorita clasificarii IP44, oferindu-va linistea ca echipamentele dvs. sunt in siguranta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura