Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Distribuitor de curent trifazic Mixo CEE maxim 11kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38656 lei Lei
Brand
As Schwabe
Cod produs
60531
Out Of stock
Descriere
Distribuitor de curent trifazic Mixo CEE maxim 11kW intrare 5 poli 16A 400V iesire 3 prize 5 poli 16A 400V IP44 3P+N+E

Intrare
fisa - stecher CEE 400 V, 16 A, 5 pini

Iesire:
3x priza CEE 400 V, 16 A, 5 pini

Protectie cu siguranta :NU

Carcasa robusta din plastic special foarte rezistent la rupere si design care economiseste spatiu
IP44: protejat impotriva corpurilor straine si stropilor de apa.
Experimentati un nivel superior de distributie a curentului electric cu Distribuitorul de curent trifazic MIXO CEE. Proiectat pentru a satisface cele mai exigente cerinte in domeniul alimentarii cu energie electrica, acest distribuitor este solutia ideala pentru evenimente, constructii temporare sau orice alta aplicatie care necesita o distributie eficienta si sigura a curentului electric.

Cu o intrare puternica de 5 poli 16A la 400V, acest distribuitor sustine o gama variata de echipamente si dispozitive. Iesirea sa ofera flexibilitate maxima, avand 3 prize la 5 poli 16A la 400V. Astfel, puteti alimenta simultan o varietate de dispozitive, de echipamente industriale si nu numai.

Construit pentru durabilitate si rezistenta, distribuitorul este proiectat conform standardelor IP44, oferind o protectie eficienta impotriva prafului si a stropilor de apa. Cu o capacitate maxima de 11kW, acesta gestioneaza cu usurinta cerintele de curent in medii exigente.

Instalarea si utilizarea sunt usoare datorita designului ergonomic si a conectorilor CEE, asigurand totodata o conexiune sigura si stabila. In plus, designul compact si portabil face distribuitorul usor de transportat si integrat in diverse medii de lucru.

Alegeti Distribuitorul de curent trifazic MIXO CEE pentru a va asigura ca fiecare dispozitiv beneficiaza de alimentare electrica sigura si eficienta. Fiabilitatea, flexibilitatea si performanta superioara se intalnesc intr-un singur dispozitiv, gata sa faca fata cerintelor dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura