Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set 100 buc papuc cupru izolat pentru fir de 1.5-2.5mm˛

0 stars: 0.00 din 0 pareri

289 lei Lei
Brand
Omu System
Cod produs
MSZS-2,5/4
Out Of stock
Descriere
Papuc cupru izolat pentru fir de 1.5-2.5mm cu gaura de 4mm

- Cupru electrolitic cositorit.
- Materialul izolatiei este poliamida.
- Temperatura ambianta: -55 pana la +125 C.

Caracteristici cheie:

Constructie solida din cupru: Papucul este fabricat din cupru de inalta calitate, asigurand conductivitate electrica excelenta si rezistenta la coroziune.

Izolatie eficienta: Izolarea de inalta calitate ofera protectie impotriva scurtcircuitelor si a contactelor neintentionate, asigurand siguranta instalatiei tale.

Universal si versatil: Cu o capacitate de a se potrivi cu fire de 1.5-2.5mm, acest papuc este potrivit pentru o gama larga de aplicatii.

Gaura de 4mm: Gaura cu diametrul de 4mm permite o instalare usoara si rapida, fara a necesita unelte speciale.

Rezistenta la temperaturi extreme: Poti avea incredere ca acest papuc va functiona optim in orice conditii, datorita rezistentei sale la temperaturi ridicate si joase.

Utilizare recomandata:

Acest papuc de cupru izolat este potrivit pentru proiecte de cablare in locuinte, birouri, ateliere, si multe altele. Poate fi folosit pentru repararea si instalarea firelor electrice, precum si pentru conexiuni in tablourile electrice.

Indiferent daca esti un profesionist cu experienta sau un pasionat de bricolaj, acest papuc este alegerea perfecta pentru o conexiune electrica sigura si durabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura