Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Distribuitor de curent Fixo cu 1 priza 3P+N+E 16A 1 priza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1776 lei Lei
Brand
As Schwabe
Cod produs
61512
Out Of stock
Descriere
Descriere produs:

Imbunatatiti-va infrastructura electrica cu distribuitorul nostru versatil de energie de perete, care include o combinatie de prize trifazate si monofazate, impreuna cu MCB (intrerupatoare miniaturale) pentru o siguranta sporita. Acest distribuitor de energie este conceput pentru a distribui eficient electricitatea catre mai multe dispozitive si echipamente, facandu-l o solutie ideala pentru diverse aplicatii comerciale, industriale si rezidentiale.

Caracteristici cheie:

Constructie robusta: distribuitorul de putere este construit cu materiale de inalta calitate, asigurand durabilitate si performanta de lunga durata.

Configuratie flexibila a prizei: ofera o combinatie de prize trifazate si monofazate, oferind compatibilitate pentru o gama larga de echipamente electrice.

Protectie MCB: Fiecare priza este echipata cu propriul MCB, care adauga un strat suplimentar de siguranta prin intreruperea automata a alimentarii in caz de supracurent sau scurtcircuit.

Instalare usoara: designul montabil pe perete face instalarea rapida si fara probleme, permitandu-va sa o instalati intr-o locatie convenabila.

Aplicatie versatila: Potrivit pentru utilizarea in cladiri comerciale, ateliere, fabrici, garaje si chiar case unde este necesar un sistem robust de distributie a energiei.

Dimensiune compacta: In ciuda capacitatii sale mari, distribuitorul de energie are un design care economiseste spatiu, ceea ce il face o utilizare eficienta a spatiului disponibil pe perete.

Indicatoare luminoase: MCB-urile vin cu lumini indicatoare, permitand identificarea usoara a circuitelor declansate pentru depanare rapida.

Specificatii:

Tensiune: Potrivit pentru niveluri standard de tensiune (va rugam sa specificati intervalul de tensiune)
Numar de prize trifazate: (Specificati numarul, de exemplu, 2)
Numar de prize monofazate: (Specificati numarul, de exemplu, 4)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura