Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banda metalica inox 12.7x0.5mm 30m pentru fixare si prindere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1784 lei Lei
Brand
LEDO
Cod produs
C312707
Out Of stock
Descriere
Banda metalica inox 12.7x0.5mm 30m pentru fixare si prindere

Bine ati venit in universul nostru al materialelor de inalta calitate! Va prezentam cu bucurie banda metalica ce completeaza perfect setul nostru de catarame clasice pentru prindere si fixare. Cu aceasta banda metalica, veti putea realiza proiecte solide si rezistente, indiferent de natura acestora.

Descriere produs:

Banda Metalica pentru Prindere si Fixare - Grosime 12.7mm:

Aceasta banda metalica reprezinta partenerul ideal al cataramelor noastre clasice, aducand un plus de rezistenta si stabilitate proiectelor dvs. Fie ca lucrati la un proiect de constructie, instalare sau reparare, aceasta banda metalica este alegerea optima pentru a va asigura ca totul este fixat in mod sigur si durabil.

Caracteristici cheie:

Material de calitate superioara: Fabricata dintr-un aliaj metalic rezistent si durabil, banda noastra este proiectata pentru a face fata provocarilor si conditiilor variate de utilizare.

Dimensiune universala: Cu o latime standard de 12.7mm, banda se potriveste perfect cu cataramele noastre clasice. Aceasta dimensiune universala ofera versatilitate in utilizare, fiind potrivita pentru o gama larga de proiecte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura